Anjerkwekerij Nieuwland

Anjerkwekerij Nieuwland is in 2001 ontstaan uit een samenwerking tussen Ed toussaint en Chris Doelman. Beide kwekers hadden voor de samenwerking hun eigen kwekerij vanaf de jaren 80.

Aanvankelijk teelden wij op 19000 m2  twaalf verschillende cultivars  standaardanjers. Omdat steeds meer anjerteelt verdween in Nederland  vonden we het belangrijk om ons assortiment uit te breiden. Nadat wij in 2006 zijn uitgebreid naar 28000 m2 hadden wij op dat moment 21 cultivars.

Vanaf 2014 zijn wij ook andere producten gaan telen. In het voorjaar kwamen wij met 6 kleuren Solomio op de markt. Ook in het najaar hadden wij uitbreiding in speciale herfstkleuren standaardanjers. Vanaf oktober kregen we de “Green trick” erbij. Dit is een groene Dianthus Barbatus. In 2014 voerden wij 45 verschillende producten aan.

Voor het komende seizoen hebben wij 8000m2 uitbreiding. Bovendien komen er nieuwe anjertypes bij zoals: Twee midi anjer en acht verschillende Raffine soorten.  Ook gaat het Tiara assortiment haar intrede doen met 5 verschillende kleuren. Deze trosanjer onderscheid zich met een zeer bijzondere bloemvorm. Verder doen we een proef met het dianthus barbathus assortiment, om te onderzoeken of deze naar de toekomst soelaas bieden.  Uiteraard komen we ook weer met enkele nieuwe Standaard -  en Solomio cultivars.

Kortom Anjerkwekerij Nieuwland streeft erna haar klanten steeds beter te bedienen en bovendien te verrassen met vernieuwende producten. Tegelijkertijd blijft gelden dat  deze soorten moeten passen binnen de zeer strenge kwaliteitsnormen van onze kwekerij.

Vanaf 2014 staat ons verkoopteam ons terzijde. Deze is een samenwerking met BB-sales waarvan Arnoud Voois het uitspreekpunt is. De doelstelling is om met de Sales ons bedrijf verder te verbeteren, en onze producten nog beter af te stemmen aan de wensen  van onze klanten.

Sfeervol

De Anjer komt zeker tot zijn recht in bloemstukken

 

 

De Anjer is de ideale bloem voor moderne bloemstukken.


 

 

 

een klassieke bloem

Een rustgevende klassieke bloem die geheel tijdloos is

 

 

Mooie moderne bloemstukken met een klassiek tintje er aan.


Modern, klassiek maar vooral stijlvol.

 

 




Contact


Anjerkwekerij Nieuwland
Nieuwlandsepolderweg 16
3451 XX Hoek van Holland
Holland



Email : info@anjerkwekerijnieuwland.com
Tel : +31(0)6 425 374 60



../img/Facebook.png
Made by Time2Save